AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynirli simit görmek

Kahve falında peynirli simit görmek

Kahve falında peynirli simit görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında peynirli simit gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında peynirli simit görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında simit peynir yemek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında peynirli simit yemek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında can simiti görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında can simidi görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında simit yapmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında ekmek ve simit görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Kahve falında simit ikram etmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir