AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça simit görmek

Kahve falında poğaça simit görmek

Kahve falında poğaça simit görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yeni bir yola gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalettir.

Kahve falında poğaça simit gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında poğaça simit görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında simit poğaça görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında simit poğaça satmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında simit ve poğaça görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine poğaça vermek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında taze poğaça yemek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında fırından poğaça almak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir