AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit poğaça görmek

Kahve falında simit poğaça görmek

Kahve falında simit poğaça görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit poğaça gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Kahve falında simit poğaça görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit ve poğaça görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında poğaça simit görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında simit poğaça satmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kete poğaça görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş poğaça görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek poğaça görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir