AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit toplamak

Kahve falında simit toplamak

Kahve falında simit toplamak geçecek güzel bir ömre, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, rızkının çoğalacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, aile saadetinin de artacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit toplamak gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Kahve falında simit toplamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında birine simit almak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük simit görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz simit görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak simit görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında simitçiden simit almak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında çekirdekli simit görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında simit poğaça satmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir