AnaSayfa / Genel / Kahve falında simitçiden simit almak

Kahve falında simitçiden simit almak

Kahve falında simitçiden simit almak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, saygınlığını yitireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Kahve falında simitçiden simit almak gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında simit fırını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında simitçi olmak insanlardan bir süre uzak duracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında simit çay görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok simit görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit satın almak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında can simidi takmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz simit görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, şansının ve bahtının açılacağına inanılır.

Kahve falında fırından simit almak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir