AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit poğaça satmak

Kahve falında simit poğaça satmak

Kahve falında simit poğaça satmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit poğaça satmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında simit poğaça satmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit ve poğaça görmek işlerini hafifleteceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça simit görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında simit poğaça görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulur.

Kahve falında poğaça satmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış poğaça görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında poğaça görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir