AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdekli simit görmek

Kahve falında çekirdekli simit görmek

Kahve falında çekirdekli simit görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çekirdekli simit gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Kahve falında çekirdekli simit görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında simit toplamak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden simit almak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ün sahibi birisi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin simit dağıttığını görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit satan görmek sevap işlemek için uğraşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde can simidi görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yanmış simit görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında simit yiyen birini görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir