AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine simit almak

Kahve falında birine simit almak

Kahve falında birine simit almak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine simit almak gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Kahve falında simit çay görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında ekmek ve simit görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Kahve falında simit verdiğini görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yanık simit görmek hayırlı bir evlat olacağına, işinin de hep yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında simit kırıntısı görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırında simit görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında simit dükkanı görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü simit yemek hikmet sahibi olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir