AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak simit görmek

Kahve falında sıcak simit görmek

Kahve falında sıcak simit görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak simit gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Kahve falında sıcak simit yemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze sıcak simit görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak simit görmek az da olsa feraha çıkılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak simit almak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında can simiti görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında simit susamı görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında simitle yüzmek ana baba duası alınacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde can simidi görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir