AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok simit almak

Kahve falında çok simit almak

Kahve falında çok simit almak hedeflediği kazancı elde edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, birikim yapılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında çok simit almak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında simit börek görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit bölüşmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit ve susam görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit satan görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz simiti görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet eder.

Kahve falında simit paylaşmak malının ve kazancının tam olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit verdiğini görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında martılara simit atmak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir