AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle simit yemek

Kahve falında biriyle simit yemek

Kahve falında biriyle simit yemek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ruh sağlığının bozulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle simit yemek gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında peynirli simit yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında simit alıp yemek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit yemek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında simit almak ve yemek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında kandil simiti yemek bereketin ve karın artacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında biriyle simit yemek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak simit yemek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında küflü simit yemek güzel bir evlilik yaşanacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir