AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit alıp yemek

Kahve falında simit alıp yemek

Kahve falında simit alıp yemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, özlemelerin son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında simit alıp yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Kahve falında simit alıp yemek fakir çocukları giydireceğine, bunun farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında simit almaya gitmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit almak ve yemek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kandil simiti yemek çevrenizden takdir görmeye, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sıcak simit yemek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze simit yemek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında peynirli simit yemek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit peynir yemek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir