AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye simit vermek

Kahve falında ölüye simit vermek

Kahve falında ölüye simit vermek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, ayıplanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye simit vermek gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında ölüye simit vermek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden simit almak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında simitçiden simit almak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında taze simit görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit ve poğaça görmek hayır getirecek işlere girileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit almak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz simiti görmek işleri yoluna sokacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında simit ekmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir