AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit yerken görmek

Kahve falında simit yerken görmek

Kahve falında simit yerken görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ileride çok zengin biri olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit yerken gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında simit yerken görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay simit görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında çok simit görmek çok hayırlı işlere girileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz simit görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında simit yemek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına inanılır.

Kahve falında birine simit vermek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit susamı görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek simit görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir