AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi ve silah görmek

Kahve falında mermi ve silah görmek

Kahve falında mermi ve silah görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, aşkının da kalıcı olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ün salacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermi ve silah gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında silahla mermi atmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silaha mermi koymak huzur ve kazanç getireceğine, itibarın sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silaha mermi doldurmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermisiz silah görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla mermi görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mermi ve silah görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Kahve falında mermili silah görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir