AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermili silah görmek

Kahve falında mermili silah görmek

Kahve falında mermili silah görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işinde terfi edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermili silah gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Kahve falında silah ve mermi görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mermisiz silah görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında silahla mermi atmak iyi geçineceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mermi ve silah görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silaha mermi koymak şansın açılacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla mermi görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silah mermisi görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir