AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve mermi görmek

Kahve falında silah ve mermi görmek

Kahve falında silah ve mermi görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, bolluk içinde yaşanacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında silah ve mermi gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Kahve falında silaha mermi koymak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermisiz silah görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah ve mermi görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında silaha mermi doldurmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla mermi atmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermili silah görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kazancının da azalacağına alamet eder.

Kahve falında silah mermi görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında mermi ve silah görmek uzun yıllar yaşayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir