AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah mermisi görmek

Kahve falında silah mermisi görmek

Kahve falında silah mermisi görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında silah mermisi gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Kahve falında silaha mermi doldurmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında mermisiz silah görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulur.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında silah mermisi görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah mermi görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah ve mermi görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Kahve falında mermili silah görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında silahla mermi atmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir