AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahtan kaçmak

Kahve falında silahtan kaçmak

Kahve falında silahtan kaçmak para sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında silahtan kaçmak gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak gönlünce bir yaşamı olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işarettir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, muradın olacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kaçmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında silah görüp kaçmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında silahtan kaçmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir