AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kaçmak

Kahve falında silahla kaçmak

Kahve falında silahla kaçmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında silahla kaçmak gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalettir.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak gelirinden yana memnun olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında silahlı birinden kaçmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında silah görüp kaçmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalettir.

Kahve falında silahtan kaçmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kaçmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir