AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak edilen duaların karşılığını bulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dişe diş savaşacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Detaylı şekilde düşündükten sonra, uzlaşmak için gerekli şeyleri yapmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı saldırıdan kaçmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına inanılır.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak yarar getireceğine, rahat bir hayata sahip olmaya inanılır.

Kahve falında silahlardan kaçmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında silah görüp kaçmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir