AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, adım atarken çok zorlanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sorunların kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak istediği başarıyı göstereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında koşarak birilerinden kaçmak bahtın açılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle birilerinden kaçmak ana baba duası alınacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalettir.

Kahve falında arabayla birilerinden kaçmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir