AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kötü sözler duylacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ömrünün uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah görüp kaçmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında silahtan kaçmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak makbul olan şeylere, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak günahlarına tövbe edeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı saldırıdan kaçmak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir