AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlardan kaçmak kimseye borçlanmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında silahla kaçmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, harama göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı birinden kaçmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir