AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah görüp kaçmak

Kahve falında silah görüp kaçmak

Kahve falında silah görüp kaçmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yaşamının uzun olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında silah görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında silah görüp kaçmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında köpek görüp kaçmak doyasıya sefasını süreceğine, gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayı görüp kaçmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem görüp kaçmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan görüp kaçmak canının ve malının garantide olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında silah görüp ateş etmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah görüp vurulmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir