AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, en büyük acılarının dineceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Kahve falında silahla kurşun atmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşunlanmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun görmek hayatının güzelleşeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulur.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kurşun ve silah görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına delalettir.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak işindeki bereketin de çoğalacağına, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında silaha kurşun koymak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalettir.

Kahve falında silah kurşunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir