AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kurşunu görmek

Kahve falında silah kurşunu görmek

Kahve falında silah kurşunu görmek zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, şansının kendisinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah kurşunu gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Kahve falında silaha kurşun koymak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kurşun atmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla kurşun görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında silah kurşunu görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kurşunlanmak canının sağ olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işarettir.

Kahve falında kurşun ve silah görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir