AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun ve silah görmek

Kahve falında kurşun ve silah görmek

Kahve falında kurşun ve silah görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, elindekileri de kaptıracağına, evlatlarından hayır bulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun sohbetler edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun ve silah gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kurşunlanmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silaha kurşun koymak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kurşun ve silah görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kurşun görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında silahla kurşun atmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah kurşunu görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir