AnaSayfa / Genel / Kahve falında silaha kurşun doldurmak

Kahve falında silaha kurşun doldurmak

Kahve falında silaha kurşun doldurmak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunlarından kurtulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kurşun ve silah görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla kurşun görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında silah kurşunu görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun atmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silaha kurşun koymak yüzünün kızaracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında silahla kurşunlanmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir