AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kurşun görmek

Kahve falında silahla kurşun görmek

Kahve falında silahla kurşun görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, neşenin yerine geleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla kurşun gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Kahve falında silahla kurşun atmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Kahve falında silahla kurşun görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret eder.

Kahve falında silaha kurşun koymak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında silahla kurşunlanmak hayatının iplerini eline alacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun ve silah görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında silah kurşunu görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir