AnaSayfa / Genel / Kahve falında silaha kurşun koymak

Kahve falında silaha kurşun koymak

Kahve falında silaha kurşun koymak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında silaha kurşun koymak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Kahve falında silaha kurşun koymak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun ve silah görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında silahla kurşun atmak bütçesinin küçüleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kurşunlanmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında silah kurşunu görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir