AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahsız asker görmek

Kahve falında silahsız asker görmek

Kahve falında silahsız asker görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, umutlarını kaybedeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahsız asker gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek kişinin esenlik bulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı askere gitmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında silahli askerler görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işlerinde bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah ve asker görmek yaşamının da düzene gireceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker ve silah görmek yardımda bulunacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker olmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir