AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahli askerler görmek

Kahve falında silahli askerler görmek

Kahve falında silahli askerler görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahli askerler gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında silahlı asker görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker silah görmek işlerinin hafifleyeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında asker ve silah görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yeni malların alınacağına işaret eder.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı askere gitmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahsız asker görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eli silahlı asker görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir