AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve silah görmek

Kahve falında asker ve silah görmek

Kahve falında asker ve silah görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dertlerinin artacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve silah gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah asker görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı asker olmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker silahı görmek zaman bulmakta zorlanacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden silah almak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahsız asker görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında silahli askerler görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına yorulur.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek helal kazanç elde edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir