AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı askere gitmek

Kahve falında silahlı askere gitmek

Kahve falında silahlı askere gitmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı askere gitmek gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili konular sonuçlanabilir.

Kahve falında silahlı askere gitmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında asker silah görmek asık yüzlerin güleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işarettir.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden silah almak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında silah ve asker görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında silahsız asker görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker silahı görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir