AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde silahlı asker görmek

Kahve falında elinde silahlı asker görmek

Kahve falında elinde silahlı asker görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silahlı asker gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında eli silahlı asker görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker olmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve silah görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında asker silahı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında askerden silah almak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında silahlı asker görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir