AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde silahını kaybetmek

Kahve falında askerde silahını kaybetmek

Kahve falında askerde silahını kaybetmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah kaybetmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahını kaybetmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı asker olmak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında silah ve asker görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında asker silah görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah asker görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahli askerler görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir