AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı asker olmak

Kahve falında silahlı asker olmak

Kahve falında silahlı asker olmak dik durmaya çalışacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker olmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahli askerler görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Kahve falında silahlı asker olmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker silahı görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker silah görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve silah görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah asker görmek zenginleşeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir