AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı asker görmek

Kahve falında silahlı asker görmek

Kahve falında silahlı asker görmek dünyasının iyileşmesine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında asker ve silah görmek zorlukların bir anda biteceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında askerden silah almak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı askere gitmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı asker görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında asker silah görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahli askerler görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah ve asker görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir