AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı polis görmek

Kahve falında silahlı polis görmek

Kahve falında silahlı polis görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı polis gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında polise silah vermek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polise silah sıkmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polise silah yakalatmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında polis ve silah görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis silah görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında polisten silah saklamak aile bireylerinin çok üzüleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına inanılır.

Kahve falında silahla polise yakalanmak hayatının iplerini eline alacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten silah almak bankadaki hesabının kabaracağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir