AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise silah yakalatmak

Kahve falında polise silah yakalatmak

Kahve falında polise silah yakalatmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında polise silah yakalatmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında polise silah yakalatmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kem gözlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında silahla polise yakalanmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sivil polise yakalanmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polislere yakalanmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise yakalanmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında polise esrar yakalatmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir