AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve silah görmek

Kahve falında polis ve silah görmek

Kahve falında polis ve silah görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, zor günlerden geçeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve silah gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında polise silah sıkmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sorunları başarıyla çözmeye alamet eder.

Kahve falında silahlı polisler görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında silahla polise yakalanmak çok güzel günler geçireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında polisten silah saklamak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Kahve falında silah polis görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, lüks içinde olacağına delalettir.

Kahve falında polis silah görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında polisten silah almak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında polis ve silah görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hastalıkların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir