AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla polise yakalanmak

Kahve falında silahla polise yakalanmak

Kahve falında silahla polise yakalanmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Kahve falında silahla polise yakalanmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında polise silah yakalatmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, en yukarılara çıkacağına işaret eder.

Kahve falında polislere yakalanmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise esrar yakalatmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis yakalanmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında polise yakalanmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir