AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis silah görmek

Kahve falında polis silah görmek

Kahve falında polis silah görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında polis silah gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında silah ve polis görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı polisler görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisin elinde silah görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Kahve falında polis silah görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı polis görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis silahı görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten silah saklamak sıkıntılarını atlatacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla polise yakalanmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir