AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise silah vermek

Kahve falında polise silah vermek

Kahve falında polise silah vermek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise silah vermek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında silah ve polis görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında polis silah görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Kahve falında polisin elinde silah görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında polis silahı görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında polisten silah saklamak ağlayacağına, strese gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı polis görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına inanılır.

Kahve falında silahla polise yakalanmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında silah polis görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir