AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise silah sıkmak

Kahve falında polise silah sıkmak

Kahve falında polise silah sıkmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalettir.

Kahve falında polise silah sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında polise silah sıkmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş silah sıkmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, işveren koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılana silah sıkmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine silah sıkmak muradın yerine geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında düşmana silah sıkmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birine silah sıkmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, zengin için yoksulluğa işaret eder.

Kahve falında kafasına silah sıkmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir