AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten silah almak

Kahve falında polisten silah almak

Kahve falında polisten silah almak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında polisten silah almak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında polise silah vermek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı polis görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise silah yakalatmak darp edileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında polise silah sıkmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında polisin elinde silah görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret eder.

Kahve falında polis silahı görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla polise yakalanmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında silah polis görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir