AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten silah saklamak

Kahve falında polisten silah saklamak

Kahve falında polisten silah saklamak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten silah saklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında polisten silah saklamak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında silah saklamak eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah sakladığını görmek feraha ereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahı saklamak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polise silah sıkmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, malın bereketinin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında polis ve silah görmek malının ve parasının ziyan olacağına, parasız kalmaya delalet eder.

Kahve falında polis silah görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı polisler görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir