AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak rahat bir hayata başlayacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kalben çok rahat edileceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulmaktan kaçmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında birini silahla vurulduğunu görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir