AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahtan kaçmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak sayılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kazancın yetmez olacağına yorulur.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak zorlukların bu sayede aşılacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet eder.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak parasız kalacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir